That is an environmentally pleasant residence. Lockyer Residence is redesign from previous constructing, and it isn’t an excessive amount of changed the supplies. Situated within the hilly Brisbane, this residence has lovely views. It’s accomplished by the backyard and park in across the residence; plantations are décor to beautify the Lockyer residence yard.

What’s make this Lockyer residence turns into environmentally pleasant is as a result of the recycled and FSC wooden, power lighting, excessive-spec insulation are make this residence does not want air conditioner. Picket materials and panel cowl are adorning right here, the balcony, place to loosen up simply protected by curtain panels. Lengths pool alongside the sting with water flowing provides the pure nuance. Additionally the eating room is within the open room accomplished this environmentally idea residence.

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 1

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 2

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 3

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 4

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 5

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 6

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 7

Lockyer Residence – The Environmentally Friendly Residence Design Photo 8

[via]

  • Facebook
  • Google Plus